Actueel

18 mei 2018

Wil jij zien waar straks zee- en binnenvaartschepen aanmeren?

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. bouwt de combinatie Boskalis, Van Hattum en Blankevoort en TBI-onderneming Mobilis een diepzeekade, binnenvaartkade en steiger voor een nieuwe tankterminal in de haven van Rotterdam op de Hartelstrook (Maasvlakte 1).

18 mei 2018

Spooromgeving Geldermalsen definitief gegund aan Dura Vermeer en Mobilis

Een combinatie van Dura Vermeer en TBI-onderneming Mobilis wordt verantwoordelijk voor het scheiden van het hoog- en laagfrequent van het treinverkeer in en rondom Geldermalsen. Hiervoor wordt het emplacement uitgebreid van twee naar vier perrons en zal een derde spoor – De Merwedelingelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen – worden aangelegd.

09 mei 2018

Rijkswaterstaat en De Groene Boog tekenen contract nieuwe A16 Rotterdam

Rijkswaterstaat en De Groene Boog, een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis, CroonWolter&Dros), hebben vandaag het contract voor de nieuwe A16 bij Rotterdam ondertekend.

07 mei 2018

Waterfront Harderwijk spectaculair geopend

Met een spectaculaire show op het water is het waterfront Harderwijk op donderdag 26 april geopend. Theatergezelschap CloseAct, de luchtacrobaten van BenchaTheater en 16 vrijwilligers uit Harderwijk hingen aan kranen, voerden feestelijke acts uit op schepen en waren gekleed in kleurrijke waterkostuums.

03 mei 2018

Kom kijken bij project Amstelstation op de Dag van de Bouw

Altijd al willen weten hoe het is om te werken bij een civiele bouwer? Of wat er allemaal komt kijken bij een groot project als het Amstelstation in Amsterdam? Kom dan op zaterdag 2 juni naar de bouwplaats bij het Amstelstation.