Actueel

15 mrt 2018

TBI Veiligheidsdag 2018: Van moeten naar willen

Op vrijdag 16 maart is de TBI-veiligheidsdag en deze staat in het teken van de veiligheidscultuur in het bedrijf. En dat doen we niet alleen. 16 Maart is door de brancheverenigingen Bouwend Nederland en Uneto VNI uitgeroepen tot landelijke “Dag van de Veiligheid”. Zij hebben al hun leden aangespoord om hier aan mee te werken. Een sterk initiatief, waarbij wij als Mobilis ons graag aansluiten. Het thema van TBI voor de Veiligheidsdag van dit jaar is: Van moeten naar willen.

08 mrt 2018

Rijkswaterstaat wil de realisatie van het project A16 – Rotterdam gunnen aan De Groene Boog

Rijkswaterstaat is voornemens het project A16 Rotterdam te gunnen aan het consortium De Groene Boog. Het consortium, een combinatie van BESIX Group, Dura Vermeer Groep, Van Oord PPP, John Laing Investments Limited, RebelValley en TBI PPP wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en financieren van het project.

06 mrt 2018

Prinsenhofgarage opgeleverd aan Parkeren Delft

Op 2 maart is de Prinsenhofgarage officieel in handen gekomen van Parkeren Delft. Bij de overdracht, die in de garage plaatsvond, waren verschillende partijen betrokken:

27 feb 2018

Mobilis bouwt nieuwe rioolwaterzuivering in Weesp

Op 23 februari is de overeenkomst getekend voor de bouw van een nieuwe rioolwaterzuivering in Weesp. In opdracht van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht gaat TBI-onderneming Mobilis de RWZI bouwen. De oude zuivering in Weesp is aan vervanging toe. De nieuwe zuivering is extra zuinig met energie en houdt rekening met extra regen door veranderingen in het klimaat.

14 feb 2018

Mobilis bouwt nieuw viaduct bij locatie Afvalzorg

Op 13 en 14 februari krijgt het viaduct dat TBI-onderneming Mobilis voor Afvalzorg aan het bouwen is, een dek. Op deze twee dagen worden 19 liggers geplaatst bovenop de steunpunten en de landhoofden. Onder het viaduct ligt de Nauernaseweg die de week ervoor is verlegd. Het viaduct is onderdeel van de weg die de nieuwe loswal in het Noordzeekanaal verbindt met het bedrijfsterrein van Afvalzorg.