Actueel

16 okt 2017

TBI Infra: ‘De CO2-Prestatieladder moet bij iedereen gaan leven’

Met de implementatie van de CO2-Prestatieladder richt TBI Infra zijn pijlen op duurzaam ondernemerschap. Het bouwconcern wist binnen drie jaar zijn CO2-uitstoot met 35 procent te reduceren. Ook hebben CO2-reductiemaatregelen dankzij de ladder geleid tot gunningvoordeel op projecten. Jeroen Ritzer – van Dinther, coördinator Duurzaamheid bij TBI Infra, vertelt over zijn ervaringen met de CO2-Prestatieladder en hoe het managementsysteem moet gaan leven binnen het project en het bedrijf.

16 okt 2017

Tunnel Mook in 3 ½ dag gebouwd

De werkzaamheden in Mook verlopen voorspoedig. Op vrijdag 13 oktober is Mobilis samen met Hegeman Bouw & Infra B.V. in opdracht van ProRail begonnen met de bouw van de fietstunnel in de spoordijk bij Mook. In de dijk komt een nieuwe fietstunnel die onderdeel is van de snelfietsroute tussen Cuijk en Nijmegen.

13 okt 2017

Aanvang bouw onderdoorgang Mook

Op vrijdag is Mobilis samen met Hegeman begonnen met de bouw van de fietstunnel in de spoordijk bij Mook. Vroeg in de ochtend is de combinatie Onderspoor begonnen met de eerste voorbereidende werkzaamheden. In de dijk komt een nieuwe fietstunnel die onderdeel is van de snelfietsroute tussen Cuijk en Nijmegen.

11 okt 2017

Bouw nieuwe loswal Afvalzorg gestart

Na een lange voorbereidingsperiode zijn vanaf deze week de werkzaamheden voor de bouw van een nieuwe loswal in het Noordzeekanaal goed zichtbaar. Een viaduct over de Nauernaseweg gaat de loswal verbinden met het bedrijfsterrein van Afvalzorg. De voorbelasting voor het viaduct, die tweeënhalf jaar geleden is aangebracht, wordt afgegraven.

11 okt 2017

De toekomst van de bouw ligt bij de studenten

Op woensdag 11 oktober was Mobilis samen met Koopmans hard aan het werk om de volgende generatie studenten warm te maken voor een carrière bij TBI Infra. Met een stand stonden we op de HAN bedrijvendag.